Forgotten Realms The Awakening

Hvorfor er vi egentlig her?
Underdark

Etter å ha overlevd sin første kamp i en tilfeldig hule med skatter og feller gikk Elda Erath, Greenbottle , Graycastle og Zero Gravitu dypere inn i Underdark på leting etter glory. Her møtte de 2 stk drow’s (Ant’dar og Devir).

Gruppa bestemte seg for å hjelpe de med å hevne seg på en Illithid som hadde brakt landsbyen deres (Unikadi) ned på sine knær.

Gruppa fant et slott som de mistenkte at Illithiden skjulte seg i. De valgte å gjøre sitt nærvær allment og står nå ovenfor en stor kamp i møte.

View
Trøbbel på kysten!

Det blir rapportert angrep på små landsbyer og gårder langs The Sword Coast.
Det er snakk om skumle dverger med grå hud og hvite øyne som blir store som Ogres som samarbeider med alver med hvit hud og hvitt hår.

Det er også historier om vesner ingen har hørt om før som kommer fra mørket og dreper alle de møter.

View
Longsaddle har problemer

Longsaddle som alle vet er en gruveby som driver med eksport av metaller og produksjon av våpen, rustninger osv.

Det har gått et døgn siden solformørkelsen og Longsaddle er kjent for å grave seg langt ned i gruvene sine for å finne verdifulle metaller. Neverwinter har fått beskjed om at neste shipment fra Longsaddle blir forsinket på ubestemt tid. Rykter har allerede spredd seg om at det har noe med solformørkelsen å gjøre. Hele byen er preget av snakk om undergang og fordervelse.

Prester og Clerics fra forskjellige kirker i Neverwinter snakker om profetier og alle har hver sin tolkning.

View
Graycastle's Hevn!

Eventyrerne begynte å gå inn i orke-leieren på jakt etter en Ettin. De drepte en god del orker og klatret videre. Da de kom til hovedleieren, så de en Ettin som var lenket fast, men så ikke orkene som gjemte seg i teltet. Graycastle kjente igjen den ene orken ved navn Forgnag som hadde drept hele familien og klanen han levde med. Eventyrerne holdt nesten på å bli beseiret, men det viste seg at Ettinen var klar for å drepe orkene som holdt han til fange. Ved hjelp av Ettinen klarte eventyrerne å beseire Forgnag, og Graycastle fikk drept Forgnag.

Eventyrerne fikk belønning av Andraste som hadde gitt dem oppdraget.

På vei tilbake ble det solformørkelse som virket uvanlig og den sluttet ikke.

View
Kjøpmannens Hevn!

Etter møte med Andraste, bestemte eventyrerne seg for å utforske Underdark, men de kom ikke langt før kjøpmannen de hadde drept gjenoppstod som en Revenant.

Elda Erath tok beslutningen om å gi opp Underdark og skynde seg til Neverwinter for å få hjelp av Andraste. Kjøpmannen terroriserte eventyrerne hele veien til Neverwinter. Andraste bestemte seg for å hjelpe, men viste tydelig at hun syntes Zero Gravitu var en idiot. Revenanten ble ødelagt og sjelen ble fanget i en magisk kube som Andraste ville passe på. Hun gav deretter eventyrerne et oppdrag om å fange en Ettin som holdt til i Crag Mountain.

Før Elda Erath, Greenbottle, Zero Gravitu og Graycastle dro ut, kjøpte de utstyr til oppdraget, en mastiff og tok med seg en hjemløs kattunge. Andraste ledet eventyrerne igjennom Neverwinter Forest og etter 4 dager var de ved Crag Mountain. De klatret opp fjellet og var ganske sikre på at det var Orcs her i tillegg.

View
To nye partnere

Elda Erath, Zero Gravitu og Graycastle gikk opp fra skjulestedet til dragekulten og møtte lokalbefolkningen i Leilon som stod på god avstand fra liket til vampyren. En gutt lå over liket til sin far som Zero Gravitu hadde drenert alt blod fra og nesten partert hodet. Elda Erath lurte lokalbefolkningen til å gå ned i skjulestedet uten backup.
De møtte en halfling rogue ved navn Greenbottle og ble partnere med han.

Eventyrerne hadde funnet et kart som tilhørte lederen av dragekulten og bestemte seg for å dra til Neverwinter med dragehodet, for så å ta en båt til øya som var beskrevet på kartet.

På veien til Neverwinter fant de et gammelt hus med et lite tårn på siden. De bestemte seg for å hvile der. Zero Gravitu møtte en kjøpmann som lette etter et sted å hvile for natten. Han prøvde å selge Zero Gravitu en bag of holding, men ble angrepet da han ikke lot seg bli prutet ned. Greenbottle og Graycastle hjalp til med å skadeskyte han, stabilisere han og deretter drepe han. De puttet liket hans i The Bag Of Holding.

Eventyrerne fant et hull i huset som gikk ned til The Underdark. Der møtte de et Ogre og to goblins som de drepte. De møtte også en druid (Andraste) som tilbød dem jobb. Hun tilbød også Zero Gravitu en kur mot hans tilstand som vampyr. Hun drepte Zero Gravitu og re-inkarnerte han.

View
En arrogant vampyr

Elda Erath, Graycastle og Zero Gravitu jaktet på lederen av dragekulten (ukjent navn) langs The High Road til de så Leilon i full fyr og flamme.

De inspiserte byen og så at dragekulten drepte og tok lokalbefolkningen til fange. Med litt recon fant de ut at lederen holdt til inne i byens kirke.
Det viste seg at lederen av dragekulten var en vampyr og var en tøffere fiende enn forventet.
Vampyren var veldig arrogant og undervurderte eventyrerne som drepte han.
Zero Gravitu ble bitt og gjort om til en vampyr.
Eventyrerne fant ut at kirken var et skalkeskjul for dragekulten sitt andre skjulested.
Eventyrerne infiltrerte skjulestedet, torturerte noen sivile og fant drageskallen i kista til lederen av dragekulten.

View
Jakten på quests i Waterdeep
Forgotten Realms The Awakening

Elda Erath har ansatt Zero Gravitu og Graycastle for å utføre diverse quests.
I Waterdeep fikk de et quest for å finne en dragehodeskalle som var stjålet fra Felone.
De fant også en wanted plakat om en Ogre som terroriserte bønder.

Elda Erath og kompani valgte å drepe trollet først. De drepte trollet og fikk belønning for det.
De klarte også å infiltrere dragekulten som hadde stjålet dragehodet. De fant også ut at lederen deres var på til Neverwinter.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.